Thales Olympic Park

The Thales project featured a combination of AWM workstation systems customised to the client’s specific requirements.

The project utilises our monorail system which enables a number of accessories to be fitted on the central track customized onto our Alto leg frames with both fixed and adjustable height options with some featuring a custom made stainless steel foot rail.

The Alto sit to stand quite area workstations placed on the perimeters feature an acoustic wrap around Orio screen in Kvadrat Divina fabric along with desktop power rails by Elsafe and Atdec monitor arms to provide a functional quiet place to work.

Overall the fit out has clean fresh and professional look with well coordinated contrasts in the colour palette designed by Group GSA. Splashes of blue with screens, blue laminate storage units, lockers and kitchen splash backs are carefully balanced with the warmer tone of Polytec Natural Oak and the clean freshness of Natural White worktops juxtaposed in intelligent combinations. All anchored by the more neutral two-toned grey/charcoal carpet.

The outstanding finished result is a testament to great teamwork in all areas.

Designer: Group GSA
Builder: MPA
Location: 7 Murray Rose Avenue, Olympic Park

Products used in this project